The Edgy AGY!

Agyness Deyn (nama aslinya Laura Hollins, lahir tanggal 16 February 1983) is an English model. Tahun ini dia bener-bener jadi THE IT GIRL, gak cuma digelarin “the fashion industry’s next great supermodel” tapi juga sebagai “ambassador of British youth culture.” Yup, she’s British. She is currently starring in the Burberry and Giorgio Armani campaigns, wohoooo, gue liat mukanya dimana-mana. Soalnya, Deyn has appeared in advertisements for Anna Sui, Blugirl by Blumarine, Burberry, Cacharel, John Galliano, Gianfranco Ferrè, Giorgio Armani, Mulberry, Paul Smith, and Vivienne Westwood.

Dan baru-baru ini, gue denger juga dia disebut “the next kate moss”!

AGY!!

Agyness Deyn is from Failsworth in Greater Manchester. She is the second of three children. Her mother Lorraine is a nurse. She attended All Saints RC High School and Bacup and Rawtenstall Grammar School (bayangpun, grammar school!!) and Sixth Form in Waterfoot, Rossendale. In 1999, she won the Rossendale Free Press “Face of ’99” competition, aged just 16. Dia dulu jadi pelayan waktu umur 17, part time di Ramsbottom. She left home for London, working in a burger joint during the day and a bar at night. During this time she says she was also at college in Hull, studying drama and music, which means this girl can be anything, kemungkinan besar dia bisa menjajah Hollywood. Aged 18, she was spotted by a photographer and snatched up by Models 1 model agency.

Deyn has been dating Josh Hubbard of rock band The Paddingtons since 2004. Dia juga nyumbang suara untuk single Who by Five O’Clock Heroes and features in the video clip. She is a member of a band called Lucky Knitwear. But that band already separated, and wants to form another called “Gene Jacket” along with friends Jackson Pollis and Alanna Masterson. She’s so multi-talented !

Agy is unique for her andro-genius style. Konon, dia udah potong pendek begitu sejak umur 10, dan pernah dia cat pink di masa remajanya dahulu kala. Gue suka Agy for her style, dia itu selalu ekspresif. Mukanya selalu lucuuu, dan dia emang icon yang pas untuk tren mode yang lagi ceria-cerianya tahun ini!!

You really are “the IT girl”, Agy!

7 Komentar

  1. Juni 4, 2008 pada 8:28 am

    wah bule cantik ya🙂

  2. katie4zee said,

    Juni 4, 2008 pada 3:28 pm

    @achoey
    iiah.
    sampe kesel liat fotonya,
    pengen ketemu langsung
    trus tak cubittt…..!!!
    \^^/

  3. kucingpemalu said,

    Juni 8, 2008 pada 1:30 pm

    waaa, ini yah, modelnya untuk ceria-ceriaan tahun ini?
    mangnya tahun ini cria-cria smuanya yah?
    sipp, dehh.

  4. katie4zee said,

    Juni 18, 2008 pada 6:49 pm

    iia.
    cerah ceria.
    liat aja warna pada ngejreng.

    sampe sakitt matta.
    ^^

  5. yeyekh said,

    Juni 23, 2008 pada 12:56 pm

    hmmm,bingung…
    ga mudeng yang beginian…

    ga ada cakep2 nya…
    masih cakepan lu deh..
    Ohoeeek…juh…
    [Muntah Mode on]

  6. yeyekh said,

    Juni 23, 2008 pada 12:56 pm

    hmmm,bingung…
    ga mudeng yang beginian…

    ga ada cakep2 nya…
    masih cakepan lu deh..
    Ohoeeek…juh…
    [Muntah Mode on]

    hag..hag..

  7. katie4zee said,

    Juli 2, 2008 pada 3:55 pm

    walah,
    semangat banget bilang saya lebih cakep dari agy, mas yeyekh.
    sampe dua komen gituh.
    hahahhaa…

    liburan nih,
    ada yang mau ultah nie, kakanda!


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: